Website onderhoud

  1. Home
  2. Website onderhoud

Loop je vast met een wordpress update, is je WordPress website gehacked of heb je zelf geen zin of kennis om je email verhuizing in orde te maken. Daarmee kunnen wij je zeker helpen. Ook met allerlei andere website gerelateerde zaken kunnen wij je helpen.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je geeft je klus uit handen en wij zorgen ervoor dat het precies gedaan wordt zoals je wilt. Heb je regelmatig dingen die je wilt aanpassen of dan is het voordeliger om een abonnement af te sluiten.

Ook voor spoed kun je met je opdrachten terecht. Je zoekt meteen contact met ons (bellen is sneller), nadat je hebt uitgelegd wat er aan de hand is gaan we meteen kijken of we dit voor je kunnen oplossen en hoe lang dit ongeveer gaat duren. Krijg je ons niet te pakken dan reageren we zodra we je bericht binnen krijgen. Probeer alvast zo veel mogelijk uit te leggen zodat we meteen weten waarmee we aan de slag kunnen.

Netorigin Onderhoud

Normaal

Hulp nodig bij een aanpassing op uw website?

€ 48,-

Per uur

Spoed

Wilt u met spoed iets laten aanpassen of herstellen? Wij reageren 24/7 binnen 6 uur of werken samen met jou of alleen aan een oplossing.

€ 95,-

Per uur

Mogelijkheden zijn ontelbaar, maar toch hebben we kleine selectie voorgeselecteerd

Het duurt slechts 3 seconden voordat je website bezoeker bepaalt of ze zaken met je gaan doen of iets bij je willen kopen. Daarom is het super belangrijk om op een pakkende manier de aandacht van je bezoeker te trekken. En dat is precies waarbij wij je kunnen helpen.

Menu