We vinden het erg jammer dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Juist omdat we altijd proberen een zo goed mogelijke service te bieden en je te informeren waar nodig. Weet je zeker dat we je niet ergens mee kunnen helpen?

Als consument heb je het recht om je diensten te annuleren binnen een bedenktijd van 14 kalenderdagen nadat een bestelling is geplaatst. Dit wordt ook wel het herroepingsrecht genoemd.

Annuleren tijdens de bedenktijd kost je niets en doe je makkelijk via dit formulier. Voor zakelijke klanten, Helaas geld deze regeling niet voor kleine en groot ondernemers in Nederland en daarbuiten. Wel hebben we services heel hoog staan. Mocht er iets niet na wens zijn neem dan spoedig mogelijk contact met ons. Dan kan u doen door ons een email sturen naar info@netorigin.nl of via dit formulier

Herroepingsrecht Niet van kracht bij domeinnaamregistraties

Bij het afronden van jouw bestelling van een domeinnaam, geef jij ons de opdracht om je domeinnaam direct voor jou te registreren bij de daarvoor verantwoordelijke organisatie. Dit doen we binnen de bedenk-tijd van 14 dagen waarin het herroepingsrecht geldt bij de Wet koop op afstand.

Aangezien we een succesvolle registratie niet meer terug kunnen draaien, vragen we je om bij elke domein bestelling afstand te doen van je herroepingsrecht voor deze dienst.

Let op:
De volgende producten en Diensten zijn van de wettelijk bedenktermijn (herroepingsrecht) uitgesloten, omdat deze op basis van de specificaties van de Opdrachtgever zijn aangevraagd/gemaakt dan wel persoonlijk van aard zijn.

  • Domeinnaam registratie / verhuizing wordt direct uitgevoerd, waardoor het herroepingsrecht vervalt.
  • Maatwerk (domeinnamen, SSL certificaten en dergelijke).
  • Alle overige diensten die aangemerkt worden als Maatwerk.
  • Indien Opdrachtgever aangeeft, op het bestelformulier, af te zien van het herroepingsrecht.
Menu