In zoektocht naar een goede online partner voor het concept MaskerVoorBuiten van DrukHuis hebben ze Netorigin gevonden om hen te ondersteunen met zowel de WordPress WooCommerce webshop, zoekmachine optimalisatie (SEO) en verdere ondersteuning in de techniek zoals bijvoorbeeld de Mollie koppeling. Hieronder vertellen ze wat meer over onze samenwerking.

De vakkundige samenwerking met Netorigin:

Al in een vroeg stadium van de coronacrisis waren we op zoek naar een goede oplossing om, zowel een mooie, als een functionele webshop op te kunnen zetten zonder meteen op hoge kosten gedreven te worden. Netorigin wist met ons mee te denken in deze zoektocht en raadde aan om van het (gratis) WooCommerce systeem gebruik te maken welke binnen WordPress draait.

Doordat Netorigin gebruik maakt van een eigen, constant geupdate, versie van de WordPress core was de website snel online. WooCommerce maakte het invoeren van de producten makkelijk en door diverse handige plugins, zoals RankMath, konden we de pagina’s ook snel en makkelijk optimaliseren aangaande de SEO. Binnen twee dagen hadden we onze productenlijn volledig online, SEO geoptimaliseerd en kon Netorigin ons ook snel helpen met de Mollie koppeling. Na het testen konden we direct live met onze website en binnen een paar uur was de eerste bestelling al binnen.
Gezien wij meerdere webshops bijhouden hebben we de keuze gemaakt meer van onze online activiteiten onder te gaan brengen bij Netorigin. Ook hierbij kwam goed advies, zoals bijvoorbeeld de backoffice tool FreeScout, waar we makkelijk met ons hele team meerdere mailboxen snel en handig in de gaten kunnen houden. Een aanrader voor ieder team dat te maken heeft met veel verschillende mailadressen én een goede en snelle klantenservice wil bieden.

Wat is Masker Voor Buiten?

Als onderdeel van DrukHuis.com hebben we MaskerVoorBuiten.nl opgericht als speciale website voor mondneuskapjes, mondmaskers en andere gezichtsbescherming. Zaak hierin is een unieke insteek waarbij ontwerp en product samen komen tot een comfortabel en uniek geheel. Op onze webshop verkopen we het totaal eigen ontworpen product Footy-Mask, mondmaskers van hoge kwaliteit met een katoenen binnen stof zodat deze zeer comfortabel zitten. Hierbij hebben we Netorigin aangetrokken als onze online partner om de technische kant van het geheel goed geregeld te hebben.

In de toekomst, als de vraag naar mondkapjes lager gaat worden omdat het corona virus steeds minder grip op de maatschappij zal krijgen verwachten we wel een vraag naar gezichtsbescherming op andere manier. De maatschappij zal vragen naar bijvoorbeeld festival maskers, waar we in de toekomst, als evenementen weer openen in gaan voorzien.

Wie is DrukHuis.com?

DrukHuis.com is een full-service drukkerij waar we klanten helpen in al hun drukwerk behoeftes. Van visitekaartjes tot een volledige huisstijl ontwerpen inclusief spandoeken, vlaggen en andere drukwerk producten die jouw merk of boodschap uitdragen. Door de jarenlange ervaring in de drukwereld is de behoefte voor origineel en goed drukwerk ook gestegen bij de particuliere kant van de markt.

Daarom zijn we met DrukHuis.com behalve met Business 2 Business (B2B) concepten (zoals het hotel drukwerk concept ‘AllesVoorHotels.nl’) nu ook bezig met het ontwikkelen van Business 2 Consumer (B2C) concepten zoals bijvoorbeeld MaskerVoorBuiten.nl en EigenMuur.nl. Ook hierin zal Netorigin de leidende technische partij zijn die ons zal voorzien van alle online mogelijkheden om succesvol te zijn in de wereld van webshops voor de particuliere klant.

Daarnaast helpt Netorigin ons ook met het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen intern zodat we snel en makkelijk onze klantmanagement zowel aan de B2B als aan de B2C kant kunnen inrichten. Hierbij compleet rekening houdende met alle geldende regels binnen de GDPR en andere data-regelgeving.

Menu